ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΦΗΣ

Νέα του Φάρου Τυφλών [ 2010 ]

Οδηγίες Πλοήγησης

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!

εικόνες από μία επίσκεψη Αγαπητοί φίλοι,

Μια ακόμα χρονιά γεμάτη ξεναγήσεις, παιχνίδια και εκθέσεις έφτασε στο τέλος της. . Με πολύ κέφι, εμπνευσμένοι από την πολύ καλή επισκεψιμότητα που είχαμε στο Μουσείο μας ξεκινάμε τον προγραμματισμό μας για τη νέα χρονιά.
Νέες δράσεις και νέα εκθέματα θα σας περιμένουν.

Από τον Οκτώβριο του 2010 το Μουσείο Αφής θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00 για να δώσουμε την ευκαιρία σε περισσότερες ομάδες να το επισκεφθούν και να απολαύσουν μία διαφορετική προσέγγιση της πολιτιστικής κληρονομιάς της πατρίδας μας.

Κάθε ηλικία ανάλογα με τα ενδιαφέροντά της αντλεί συγκλονιστικές εμπειρίες. Χωρίς την παράκληση «ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ», αλλά με την παρότρυνση «ΑΓΓΙΞΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ», ο καθένας αντιλαμβάνεται τη δύναμη της αίσθησης της Αφής που μας δίνει εντελώς διαφορετικά και πλούσια ερεθίσματα.

Τη νέα χρονιά το Μουσείο Αφής θα είναι ανοιχτό 8 Σαββατοκύριακα, για οικογένειες που θέλουν να μας επισκεφθούν εάν δημιουργήσουν μία ομάδα των δέκα (10) ατόμων, μαζί με φίλους τους.

Όσοι μας έχετε γνωρίσει πείτε την εμπειρία της επίσκεψής σας σε φίλους και γνωστούς κι εμείς θα είμαστε εδώ για να μπορέσουμε να οργανώσουμε όσο καλύτερα γίνεται τη δράση σας. Για τα Σαββατοκύριακα οι επισκέψεις γίνονται πάντα μετά από συνεννόηση.

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί «Σεμινάριο Εθελοντών». Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μετά την 1η Σεπτεμβρίου στην ιστοσελίδα μας.

Ανανεωμένοι, με νέα εκθέματα, νέες ιδέες, περιμένουμε να μας επισκεφθείτε.

Πληροφορίες : Αργυρώ Καραβίνου Τηλ. 210.9415222/ Εσωτ.175
Ζωή Γερουλάνου - Υπεύθυνη Εκπ. Προγραμμάτων Τηλ. 6932414189

Σας ευχόμαστε καλές καλοκαιρινές διακοπές!

7/22/2010