Δελτίο Τύπου – Εκπαιδευτικά Σεμινάρια με τίτλο: «Υποδοχή και διαχείριση επισκεπτών με απώλεια όρασης σε χώρους πολιτισμού».

Δελτίο Τύπου – Εκπαιδευτικά Σεμινάρια με τίτλο: «Υποδοχή και διαχείριση επισκεπτών με απώλεια όρασης σε χώρους πολιτισμού».

Το Μουσείο Αφής του Φάρου τυφλών της Ελλάδας, ανακοινώνει την διεξαγωγή εκπαιδευτικών σεμιναρίων με θέμα: Υποδοχή και διαχείριση επισκεπτών με απώλεια όρασης σε χώρους πολιτισμού. Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες του μουσειακού χώρου, εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής, ξεναγούς και σε επαγγελματίες που ασχολούνται με τα πολιτιστικά αγαθά και επιθυμούν να τα επικοινωνήσουν σε κοινό με ολική η μερική απώλεια όρασης. Ειδικότερα, η ανάλυση της οπτικής επικοινωνίας στην Τέχνη,  με αφετηρία  το Μουσείο Αφής.

Διάρκεια σεμιναρίου: 5 ώρες
Ημερομηνίες διεξαγωγής: 27, 28, 29 & 30  Σεπτεμβρίου
Ώρες: 9:30πμ.-14:30μμ
Κόστος: 70 ευρώ
-Θα δοθεί Βεβαίωση παρακολούθησης-.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως επικοινωνήσουν στο 2109415222.
Υπεύθυνη: κα Καλλιόπη Γκίκα
Για αιτήσεις  info@fte.org.gr  Πληροφορίες: 210 9415222

Προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία έναντι της διασποράς του κορωνοϊού Sars- Cov 2, τηρούνται απαρέγκλιτα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα βάσει των σχετικών κρατικών οδηγιών και αποφάσεων. Έτσι προσωπικό και επισκέπτες συμμορφώνονται με τα τρέχοντα ανά περίοδο υγειονομικά πρωτόκολλα και αντίστοιχα ακολουθούνται οι προβλεπόμενοι κανόνες υγιεινής σε όλους τους χώρους του Μουσείου.

Το σεμινάριο εντάσσεται στις δράσεις του Προγράμματος «Δημιουργία Ψηφιακού Μουσείου Αφής», το οποίο υλοποιεί Φορέα μας για την περίοδο Μάιο – Δεκέμβριο 2021, με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.