Ειρηνοδρομία 2022

Ειρηνοδρομία 2022

Συνέντευξη τύπου: Ειρηνοδρομία 2022 «Τρέχουμε για την Ειρήνη Κερδίζουμε τη Ζωή»

Δήμος Αγίου Δημητρίου και Φάρος Τυφλών της Ελλάδoς:

Στο μοναδικό μας Μουσείο Αφής πραγματοποιήθηκε στις 12.04.2022 η πρώτη μεγάλη συνέντευξη τύπου για την Ειρηνοδρομία 2022 που αυτή τη χρονιά στηρίζει το φορέα μας.

Η πρόεδρος του Φάρου κυρία Μαρία Τζεβελέκου, ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής κύριος Σπήλιος Διαβολίτσης καθώς και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΠ Αγίου Δημητρίου κύριος Γιάννης Μαθάς υποδέχτηκαν τους χρυσούς παραολυμπιονίκες του Τόκιο, Νάσο Γκαβέλα και Σωτήρη Γκαραγκάνη, τιμώμενα πρόσωπα της συνέντευξης και πρεσβευτές της Ειρηνοδρομίας, δημοσιογράφους, χορηγούς και θεσμικούς υποστηρικτές αυτής της τόσο πολυσήμαντης διοργάνωσης.

Η κυρία Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, έγκριτη δημοσιογράφος και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της Ειρηνοδρομίας, συντόνισε υποδειγματικά την όλη εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθύνων Σύμβουλο της AFFIDEA κύριος Θεόδωρος Καρούτζος, ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ κύριος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, η Εκπρόσωπος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες κυρία Ξένια Αργιτάκη καθώς και το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της Ειρηνοδρομίας και Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης κύριος Αντώνης Αλακιώτης.

Ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδας ευχαριστεί το δήμο Αγίου Δημητρίου και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο του κύριο Σπήλιο Διαβολίτση, την ομάδα του και τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αστυνομίας του Αγίου Δημητρίου οι οποίοι στηρίζουν το Φάρο αγκαλιάζοντας τον με αγάπη και σεβασμό.

Ραντεβού στις 15 Μαΐου στην Ειρηνοδρομία.