Λειτουργία Μουσείου Αφής 13/11/2021

Λειτουργία Μουσείου Αφής 13/11/2021

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021 και ώρες 9.00-13.00, το Μουσείο Αφής θα έχει ανοιχτές τις πύλες του για το ευρύ κοινό, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες, βλέποντες και μη, να απολαύσουν μια διαφορετική και άκρως βιωματική προσέγγιση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, μέσω των ειδικών εκπαιδευτικών του προγραμμάτων.
Για τον προγραμματισμό ξεναγήσεων, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Γραμματεία στο τηλέφωνο του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος: 210 9415222.

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο πρόληψης και προστασίας από τον Κορωνοϊό, οι επισκέπτες θα πρέπει να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό πρόσφατης νόσησης (6 τελευταίων μηνών) ή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος τεστ (rapid ή μοριακού). Τηρούνται αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και οι κανόνες υγιεινής, ενώ η χρήση μάσκας στους χώρους του Μουσείου είναι υποχρεωτική.

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Πολιτιστικές δράσεις και προγράμματα προώθησης της καθολικής προσβασιμότητας τυφλών και ατόμων με προβλήματα όρασης στον πολιτισμό», το οποίο υλοποιεί ο φορέα μας από το Μάιο έως το Δεκέμβριο 2021 “με την οικονομική υποστήριξη και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού”.